loading...

مجله تفریحی سان تو فان

آموزش روش تهیه کیک لیمویی این کیک را می‌توانید با ماست چکیده و کم‌چرب تهیه کنید و برای اینکه عطر و بوی لیمو داشته باشد، به پوست رنده شده لیموی تازه نیاز دارید.  

omid بازدید : 72 یکشنبه 16 فروردين 1394 نظرات (0)

آموزش روش تهیه کیک لیمویی

این کیک را می‌توانید با ماست چکیده و کم‌چرب تهیه کنید و برای اینکه عطر و بوی لیمو داشته باشد، به پوست رنده شده لیموی تازه نیاز دارید.

 

مواد لازم

 

  • روغن
  • 1.5 پیمانه آرد سفید کامل
  • دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¾ پیمانه شکر
  • پوست رنده شده یک عدد لیموترش
  • نصف پیمانه ماست یونانی کم‌چرب
  • ¼ پیمانه شیر کم‌چرب
  • ¼ پیمانه روغن زیتون
  • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • دو عدد سفیده تخم‌مرغ
  • یک عدد تخم‌مرغ درشت

 

طرز تهیه

 

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف قالب نان را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. در یک کاسه متوسط، آرد، جوش‌شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. شکر و پوست لیموترش را بیفزایید و با دست آنها را ورز دهید. ماست، شیر، روغن زیتون، تخم‌مرغ و سفیده تخم‌مرغ را نیز اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط آرد را به مخلوط تخم‌مرغ بیفزایید و ورز دهید. خمیر را به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا پف کند و حجم آن افزایش یابد.
  4. خمیر را درون قالب نان بریزید و حدود 50 دقیقه در فر بپزید. سپس آن را 5 دقیقه روی توری فر قرار دهید تا خنک شود  و بعد سرو کنید.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 118
  • آی پی امروز : 34
  • آی پی دیروز : 35
  • بازدید امروز : 7,549
  • باردید دیروز : 335
  • گوگل امروز : 17
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 8,483
  • بازدید ماه : 20,264
  • بازدید سال : 27,922
  • بازدید کلی : 2,238,124