loading...

مجله تفریحی سان تو فان

روش تهیه تارت پنیر فلفلی برای 10 نفر   موادلازم:خمیر پای : 2 ورقه فلفل سبز : 115 گرم (خرد شده) پنیر چدار : 115 گرم (رنده شده) پنیر مونتری جک : 115 گرم (رنده شده) فلفل سیاه : 1/4 قاشق چای خو

omid بازدید : 159 یکشنبه 24 اسفند 1393 نظرات (0)
روش تهیه تارت پنیر فلفلی برای 10 نفر
 
موادلازم:
خمیر پای : 2 ورقه
فلفل سبز : 115 گرم (خرد شده)
پنیر چدار : 115 گرم (رنده شده)
پنیر مونتری جک : 115 گرم (رنده شده)
فلفل سیاه : 1/4 قاشق چای خوری
خامه ترش : به مقدار لازم
سس سالسا : به مقدار لازم
 
طرز تهیه :
 
خمیر های پای را داخل قالب پیتزا یا قالب تارت قرار دهید و روی آن فلفل سبز، پنیر چدار و پنیر مونتری جک را پراکنده کنید و روی آن خمیر پای دیگر را قرار دهید و لبه های آن را به وسیله چنگال ببندید.
روی آن فلفل سیاه را پراکنده کنید و داخل فر با دمای 230 درجه سانتیگراد (450 درجه فارنهایت) به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا برشته و طلایی شود و بعد بگذارید 10 دقیقه خنک شود و بعد مثل پیتزا برش داده و با سالسا و خامه ترش سرو کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 118
  • آی پی امروز : 15
  • آی پی دیروز : 51
  • بازدید امروز : 193
  • باردید دیروز : 226
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 16
  • بازدید هفته : 419
  • بازدید ماه : 1,210
  • بازدید سال : 55,765
  • بازدید کلی : 2,265,967