loading...

مجله تفریحی سان تو فان

...طرز تهیه آش بادمجان به روشی جدید و خوشمزه تر , نحوه درست کردن آش بادمجان

omid بازدید : 262 جمعه 24 بهمن 1393 نظرات (0)

مواد لازم برای آش بادمجان :

 بلغور گندم ۱ پیمانه
 لوبیا قرمز  ۱/۲ پیمانه
 لوبیا سفید  ۱/۲ پیمانه
 عدس ۱ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
بادمجان سرخ شده ۱ کیلوگرم
قلم گوسفند ۱ عدد
کشک ۱ شیشه متوسط
پیاز داغ و نعنا داغ به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه       به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا حبوبات ها را جداگانه بپزید.
قلم گوسفند را نیز روی شعله قرار دهید تا با حدود یک لیتر آب بپزد تا نرم شود.
سپس بلغور ها را  شسته و حدود یک ساعت در آب نگه دارید، سپس به آب قلم اضافه کنید.
وقتی بلغورها نرم شد حبوبات ها را نیز بیفزائید تا با هم یکدست شوند.
کشک،  پیاز سرخ شده و بادمجان های سرخ شده و همچنین نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را در این مرحله بیفزائید، زیر شعله را کم کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.
نصف کشک را برای تزئین روی آش نگه دارید.
بادمجان ها در آش باز می شود و حالت کشدار و خوبی به آش می دهد.

نکته ها :
۱ - می توان بجای قلم گوسفند از عصاره گوشت گوسفند استفاده کرد.
پختن این آش خالی از لطف نیست. یکبار آن را امتحان کنید.


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 118
  • آی پی امروز : 39
  • آی پی دیروز : 48
  • بازدید امروز : 228
  • باردید دیروز : 263
  • گوگل امروز : 9
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 228
  • بازدید ماه : 3,110
  • بازدید سال : 18,236
  • بازدید کلی : 2,428,908