loading...

مجله تفریحی سان تو فان

گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم آب ۲ فنجان نودل (نپخته) ۳ فنجان پنیر ولویتا (حبه شده به اندازه های ۲٫۵ سانتیمتری) ۱۱

omid بازدید : 105 یکشنبه 06 ارديبهشت 1394 نظرات (0)
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
آب ۲ فنجان
نودل (نپخته) ۳ فنجان
پنیر ولویتا (حبه شده به اندازه های ۲٫۵ سانتیمتری) ۱۱۵ تا ۲۲۵ گرم
سوپ آماده (سوپ قارچ) ۱ بسته
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه بزرگ (که دارای یک درب باشد)، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه ای شود و چربی آن را بگیرید آب یا آبگوشت را به قابلمه اضافه کنید و به جوش آورید.
نودل را به قابلمه اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و روی شعله متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت ۸ دقیقه آرام بپزد تا رشته ها نرم شوند.
پنیر، سوپ و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند و به پختن ادامه دهید تا اینکه پنیر آب شود.



مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 118
  • آی پی امروز : 34
  • آی پی دیروز : 35
  • بازدید امروز : 6,797
  • باردید دیروز : 335
  • گوگل امروز : 17
  • گوگل دیروز : 14
  • بازدید هفته : 7,731
  • بازدید ماه : 19,512
  • بازدید سال : 27,170
  • بازدید کلی : 2,237,372