loading...

مجله تفریحی سان تو فان

مواد لازم:  برنج  سه پیمانه معادل 600 گرم  تره 500 گرم قرص استاک گوشت یک عدد  کره  50 گرم ماهی تیلاپیا یک کیلو کره برای سرخ کردن به

omid بازدید : 154 دوشنبه 03 فروردين 1394 نظرات (0)


مواد لازم:


 برنج  سه پیمانه معادل 600 گرم
 تره 500 گرم
قرص استاک گوشت یک عدد
 کره  50 گرم
ماهی تیلاپیا یک کیلو
کره برای سرخ کردن به میزان لازم
ادویه مخصوص مرغ و ماهی یک قاشق غذاخوری
آرد سفید به میزان لازم
خامه 250 گرم
پودر سیر نصف قاشق چای‌خوری
پودر گردو به میزان دلخواه


روش تهیه:
1. ابتدا برنج را پس از شستن و خیساندن با چهار و نیم پیمانه آب می‌جوشانیم، در اواسط جوشیدن برنج، تره را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آب برنج کاملا کشیده شود در ظرف های تک نفره یا یک قابلمه بزرگ برنج را کشیده، فشرده کرده و دم می‌کنیم.

2. اگر بخواهیم داخل قالب های تک نفره درست کنیم روی برنج فویل کشیده و آن را در فر دم می‌کنیم.

3. ابتدا ماهی‌ها را با ادویه مرغ و ماهی طعم دار کرده کمی آرد روی آن می‌پاشیم و با کره آرام سرخ می‌کنیم.

4. در نهایت خامه، پودرسیر و پودر گردو را روی ماهی داخل تابه می ریزیم وقتی دو جوش خورد و کمی غلیظ شد کته را دمر کرده و تکه‌های ماهی را روی آن سرو می‌کنیم. 

 


مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 118
  • آی پی امروز : 15
  • آی پی دیروز : 51
  • بازدید امروز : 123
  • باردید دیروز : 226
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 16
  • بازدید هفته : 349
  • بازدید ماه : 1,140
  • بازدید سال : 55,695
  • بازدید کلی : 2,265,897