loading...

مجله تفریحی سان تو فان

طرز تهیه کیش لورن quiche lorraineمواد لازم برای خمیر:   آرد 300 گرم کره 100 عدد تخم مرغ کامل 1 عدد آب سرد 3 قاشق سوپخوری روغن مایع 100 میلی لیتر نمک 4/1 قاشق چایخوری ماست 2 قاشق سوپخوری

omid بازدید : 129 دوشنبه 25 اسفند 1393 نظرات (0)
طرز تهیه کیش لورن quiche lorraine

مواد لازم برای خمیر:

 

آرد 300 گرم

کره 100 عدد

تخم مرغ کامل 1 عدد

آب سرد 3 قاشق سوپخوری

روغن مایع 100 میلی لیتر

نمک 4/1 قاشق چایخوری

ماست 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای داخل کیش:

 

ژامبون مرغ 400 گرم
پنیر ورقه زرد (پنیر تست) 10 ورقه
پنیر خامه ای 150 گرم
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
خامه 200 میلی لیتر
جعفری خرد شده به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه

 

قبل از هر کاری رول های پنیر زرد را آماده می کنیم. یک ورق پنیر را روی سطح کار پهن می کنیم و روی آن را با کارد پنیر خامه ای مالیده و مقداری جعفری خرد شده می پاشیم. سپس ورقه پنیر را لوله کرده، یک ورقه دیگر به همین صورت آماده کرده، لوله قبلی را کنار این ورقه می گذاریم و به دور آن می پیچیم تا قطورتر شود. پنج تا از این رول ها را آماده می کنیم و نیم ساعت در یخچال نگه می داریم تا سفت تر شود سپس به صورت حلقه ای برش می دهیم.

 

ابتدا آرد را در کاسه ای گود ریخته و حدود نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم تا برای خمیر کردن خنک باشد. برعکس کره را از یخچال بیرون می گذاریم تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.

 

سپس کره را تکه تکه میان آرد گذاشته و با نوک انگشتان کره را به خورد آرد می دهیم تا ماسه ای شکل شود.

 

در ظرفی دیگر تخم مرغ، آب، روغن مایع، ماست و نمک را با هم مخلوط کرده و با همزن دستی به هم می زنیم تا یکدست شود.

 

مایع را به مواد آرد اضافه کرده و همه را با هم شروغ به خمیر کردن می کنیم. کمی ورز می دهیم تا خمیر را به صورت یک گلوله منسجم شود. سپس روی خمیر را با یک دستمال پارچه ای پوشانده و حدود یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم تا به حالت مطلوب برسد.

 

سپس یک قالب تارت یا قالب کمربندی به قطر 27 تا 30 سانتی متر یا 4 گوش به ضلع 24 سانتیمتر در نظر می گیریم. قالب احتیاجی به چرب کردن ندارد. خمیر را داخل قالب پهن کرده و سطح خمیر را توسط ابزار مخصوص یا چنگال سوراخهایی ایجاد می کنیم تا خمیر در فر پف نکند. سپس قالب را روی پنجره وسط فر که از قبل با حرارت 180 درجه سانیتگراد گرم کرده ایم، به مدت 10 دقیقه می پزیم و از فر خارج می کنیم. سپس ژامبون ها را رشته کرده، پنیر خامه ای را روی خمیر می مالیم و ژامبون ها را روی آن پخش می کنیم.

 

در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها، خامه، نمک و فلفل را توسط همزن دستی آنقدر می زنیم تا صاف و یکدست شود. مخلوط حاصل را روی خمیر و ژامبون می ریزیم سپس پنیرهای تست آماده شده روی آن می چینیم و به مدت 45دقیقه تا یک ساعت داخل فر که از قبل گرم کرده ایم می پزیم.

 

برای تزیین می توانیم از مقداری پنیر خامه ای که نرم کرده ایم استفاده کنیم. آن را داخل قیف می ریزیم و لبه های تارت را با آن فرم می دهیم. مروارید خوراکی و رول های پنیر زرد را برای تزیین فراموش نکنید.

 

کیش لورن quiche lorraine یک غذای معروف فرانسوی می باشد. کیش لورن را می توان با سس های مختلف بسته به سلیقه میل نمود.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 118
  • آی پی امروز : 142
  • آی پی دیروز : 307
  • بازدید امروز : 1,585
  • باردید دیروز : 3,072
  • گوگل امروز : 13
  • گوگل دیروز : 26
  • بازدید هفته : 11,991
  • بازدید ماه : 18,025
  • بازدید سال : 178,566
  • بازدید کلی : 2,388,768