loading...
مجله تفریحی سان تو فان
omid بازدید : 199 جمعه 07 فروردين 1394 نظرات (0)

نحوه پخت رولت مرغ و اسفناج

 

طرز پخت رولت مرغ و اسفناج,ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم.

 

مواد لازم براي 2نفر:

  •     سينه يك مرغ كامل
  •      اسفناج
  •     ژامبون
  •      پياز ريز شده يك عدد كوچك
  •     روغن زيتون كمي براي داخل تابه
  •     زعفران آب كرده و آبليمو به ميزان لازم

 

روش تهيه:
1. ابتدا سينه كامل يك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسيم مي‌كنيم، بدون استخوان كرده و فيله‌هاي آن را نيز جدا مي‌كنيم.

 

2. هر سينه را نيز از عرض به دو قسمت تقسيم كرده و با بيفتك كوب، خوب مي‌كوبيم. تكه‌هاي مرغ را با زعفران، آبليمو، نمك و فلفل مزه‌دار كرده و مي‌گذاريم تا يك ساعت بماند. در اين فاصله مواد مياني را آماده مي‌كنيم.

 

3. ابتدا پياز را ريز خرد كرده و با دو قاشق روغن زيتون تفت مي‌دهيم. وقتي سبك شد، اسفناج را اضافه كرده؛ به مواد نمك و فلفل مي‌زنيم و همه را با هم تفت مي‌دهيم تا عطر خوش آنها متصاعد شود.

 

4. از مواد ميانی لای تکه‌های مرغ‌ گذاشته و آنها را رول كرده و با نخ مي‌پيچيم. تابه‌اي چدني را داغ كرده و رول را در آن با حرارت بسيار زياد استيك کرده و نخ آن را باز مي‌كنيم.

 

5. فيله گوساله را نيز كوبيده و طعم‌دار مي‌كنيم. رول آماده شده را داخل آن پيچيده و دوباره با نخ مي‌پيچيم و استيك مي‌كنيم. نخ را باز كرده و استيك را برش مي‌دهيم و سرو مي‌كنيم.

 

 

منبع:مجله زندگی ایده آل

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 118
  • آی پی امروز : 26
  • آی پی دیروز : 36
  • بازدید امروز : 158
  • باردید دیروز : 109
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 5
  • بازدید هفته : 267
  • بازدید ماه : 8,637
  • بازدید سال : 160,510
  • بازدید کلی : 2,571,182