loading...

مجله تفریحی سان تو فان

اموزش درست کردن پاستیل خانگی در سه سوت

omid بازدید : 571 سه شنبه 14 بهمن 1393 نظرات (0)

مواد لازم برای تهیه پاستیل:

پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ خوری
آب: 90 میلی لیتر
شکر: 220 گرم
آب سیب: 90 میلی لیتر
آب لیمو تازه: یک قاشق چای خوری
پوست لیمو رنده‌شده: یک قاشق چای خوری
رنگ سبز خوراکی: به میزان لازم

طرز تهیه:

1- پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و به روش بنماری آن را حل کنید. شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید و به مدت 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود، ‌طوری‌که مواد تغییر رنگ ندهد.

2- مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل‌شده، آبلیموی تازه و رنده پوست لیمو را اضافه کنید. رنگ سبز را هم اضافه کنید و مواد را در قالب بریزید و به مدت 12ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

3- حالا می‌توانید پاستیل ها را از قالب خارج کرده و در صورت تمایل در مخلوط شکر و پودر نارگیل بغلتانید.

 

م: برترین ها

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2134
  • کل نظرات : 353
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 118
  • آی پی امروز : 29
  • آی پی دیروز : 49
  • بازدید امروز : 294
  • باردید دیروز : 416
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 9
  • بازدید هفته : 1,746
  • بازدید ماه : 3,499
  • بازدید سال : 67,795
  • بازدید کلی : 2,277,997